Deltagarrespons

Calle började hålla kurser 2003, och sedan 2004 tillsammans med sin hustru Jennie, ibland på egen hand, enstaka tillfällen tillsammans med andra lärare (som t.ex. denna gång, med Ana Olivegren). Med åren har det blivit mer än 300 kurser, vilket förstås innebär att vi har fått massor med respons på det vi erbjudit genom åren.

Gudar & Djur är en alldeles ny kurs, som vi hittills bara har haft en gång – så det finns inte så väldigt många deltagares respons att läsa här än, men det vi har fått finns i alla fall här. Förhoppningsvis blir det mer med tiden.

Stripe

Calle, jag kommer alltid att känna stor tacksamhet gentemot dig och Ana för att ni skapade den här kursen.

Tillsammans med Ana, och med kraft från era ceremonier, formulerade jag en vision för vad jag ville skapa i min framtid. Idag lever jag den framtiden. Idag finns varenda detalj av den visionen i mitt liv och jag älskar det.

Tack för er del i detta.

ÅL, september 2016

Tunn linje

Hej Calle och Ana!

Det är svårt att ge återkoppling på Gudar & Djur. Den kändes inte som en kurs. Det var mer som att tillbringa en weekend med gamla vänner och låta själen landa. För att vi var en så liten grupp och för att jag kände fem personer sedan tidigare?

Ceremonierna var värdefulla. Jag tar med mig idéer om hur jag kan skapa magiska stunder för att hedra mysteriet, älska och vörda det liv som är mitt. Tack!

Lek med rep kändes som en gåva just till mig! Och kroppsmålningen. ❤

Frågan jag brottas med nu är vart jag ska bege mig härnäst. Vilken komfortzon är så stark att jag inte förstår att jag gömmer mig i den? Den frågan fick jag med mig från Gudar & Djur. Helgen på Skeppsudden kom att markera slutpunkten på en resa för just mig. Och därmed också början på nästa. Det är jag så tacksam för.

Ett stort och varmt tack, massor med kärlek, kramar och lite puss å pisk till er båda underbara!

P.S.
Du är en fantastisk kursledare, Calle. Jag känner mig alltid fullkomligt trygg och helt okej med att jag är just den jag är på dina kurser och workshops. Det är stort, det är bra och jag kommer absolut att gå fler kurser med dig. Om än ingen jag redan gått.

Annika, september 2016

Tunn linje

Hej Calle och Ana.

Tusen tusen tack för en superfin kurs! Givande och lärorikt på många sätt.

Kursen kändes äkta, naturlig och intressant för mig. Jag har rätt länge känt att både tantra och shamanism är två områden som jag vill utvecklas i, så kombinationen av de båda var helt perfekt för mig.

Gillade variationen av aktiviteter  och att de berörde mig på olika sätt. Det blev en fin mix och det är egentligen inget pass alls som jag känner att jag skulle velat vara utan.

Nöjd med allt men om jag ska nämna några favoriter så får det bli trumresorna, glödvandringen, älska sig själv-övningarna, dans, kroppsmålning och samtalen i små grupper där vi satt tre och tre. Att bastun var på varje kväll var också väldigt trevligt!

Det jag saknade och önskar att ni får med nästa gång är svetthydda. Det hade passat fint in i denna kurs. En idé kunde också vara att ha en del utav aktiviteterna utomhus runt en eld. T.ex. trumresorna och dans. Lite mer tid för kroppsmålning hade vart fint också. Det var riktigt kul men blev lite ont om tid mot slutet. Hade gärna fortsatt måla ett tag till. Maten och platsen var uuunderbar!!

Kort sagt så är jag väldigt nöjd med kursen och framför allt med er två. Ni är helt underbara. Jag vill absolut vara med på denna kurs framöver. Och också andra kurser med er! ;P

Tusen tack för allt. Ni är två fina förebilder för mig. Både när det gäller tantra och shamanism. Ta hand om er så ses vi nog vid ett tillfälle framöver.
Stor kram från mig!

Fred, välgång och kärlek

CW, september 2016

Tunn linje

Fick återigen träffa fantastiskt fina människor, både tidigare kända och nya kursdeltagare och dig och Ana.

Många bra övningar, två trumresor var alls inte fel. Kroppsmålning är kul!
Glödvandringen och altarövningen var två mycket fina ceremonier.
Skeppsudden, internatformen, maten, suveränt!

Trots att jag tycker att det finns saker att slipa på så har jag haft en fantastisk helg. Kåt, glad och tacksam!

LM, september 2016

Tunn linje

Hej!

Tack för en riktigt lärorik kurs! Känner att jag redan har haft nytta av det fokus på privata mål och levandegörande av dem som kursen erbjöd. Det var en kurs helt i min smak och i exakt rätt tid i mitt liv.

Jag kände det stöd jag så väl behövde, av såväl kursdeltagare som ledare.
Skön blandning av ung och äldre, man och kvinna, hjärta och hjärna,  lek och allvar, arbete och vila. Allt på en naturskön plats och t.o.m. resan dit och hem var vidunderligt skön.

Tack! Mvh

ÅR, september 2016

Stripe

fri_kursbanner_ani
trumresebanner